Saturday, September 17, 2011

Folio Chemistry CHAPTER 9...

Korang mesti bersusah payah kan nak siapkan folio chemist sbb cikgu korang mintak lps cuti ni kan? Jadi jgn laa tergopoh gapah nak siapkan keje tu.. Internet kan adaa.. Search je apa susah kan? So nak mempermudahkan lagi keje korang apa kate klau editor tolong mencari link yang berkaitan dan bermaklumat mengenai folio chemistry... Semoga anda dpt siapkan folio dgn sempurna!!

AMARAN : JGN MENIRU BULAT2 YA!! TAK BAIK TAU! KALAU NAK BUAT RUJUKAN TAK APE...

LINKS (KLIK PADA TULISAN DI BAWAH) :

        
           
        



18 comments:

  1. Thanx laaa.. Daa kompem laa ak tiru bulat2..

    ReplyDelete
  2. pergh.. hamba Allah yg TERBAIKKKK!!! thanx alot.. ^_____^V

    ReplyDelete
  3. penyelamat ku di akhir musim cuti....May Allah bless U...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih giler~~~~~~ Jasa mu dikenang...........

    ReplyDelete
  5. Thank you giler... Nasib baik ada, kalau tak berpeluh nak buat. ^^

    ReplyDelete
  6. hahahaha thnks a lot bro/sis... membantu sangat

    ReplyDelete
  7. tengs laa ! Btw , zealous tu nama batch korang eh ? same laa kite -___-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama! Sama jugak!!! *angkat tangan happy gila bapak* xD

      Delete
  8. last minutes punye kerje, so tqtqtqttq.

    ReplyDelete
  9. thanks a lot, sangat membantu yee...

    ReplyDelete
  10. thanks a lot babe,may god bless you.

    ReplyDelete
  11. thanks la wei.......ni leh utk kegunaan batch mase dpn

    ReplyDelete
  12. yeah!!! thanks a lot :D senang keje

    ReplyDelete